Montering af nyt tegltag

Få monteret et nyt tegltag på din bolig

TK Tag og Byg er din lokale ekspert i installation af nyt tag og montering af tegltag

Et nyt tag kan forbedre både udseendet og funktionaliteten af dit hjem eller din virksomhed. Hos TK Tag og Byg har vi mange års erfaring med installation af forskellige tagtyper, og vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dine specifikke behov.

Vi sætter følgende krav og forventninger til dit nye tag

Stærkt og holdbart
Økonomisk
Bæredygtigt
Lang levetid
Æstetisk design
Produceret af kvalitetsråvarer
Modstå ekstreme vejrforhold
Skånsomt
for miljøet
Lav
vedligeholdelse
Tåler enorme nedbørsmængder

Hvad koster det?

Få en gratis vurdering af dit tag- og isoleringprojekt

Som tagekspert ved vi at hvert hus er forskelligt og vil derfor gerne besigtige dit hus, for at give det mest nøjagtige overslag. 

Lad os få en dialog om din situation. Send os dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Din tagekspert står altid klar med råd og vejledning.
Vi tilbyder en nem og hurtig vurdering.

Se fordelene ved et nyt tag »
Se hvilke forvetninger du kan have til dit nye tag »

Vi kan levere dit tagprojekt indenfor 3-6 måneder
+20 års erfaring
30-40 års garanti

Decra ® ELEGANCE er markedets mest gennemtænkte og holdbare lakeret tag – og det giver vi 30 års garanti på.

Tegltag med lang levetid

Tegltag er en populær og holdbar løsning til tagdækning. Det er kendt for sin modstandsdygtighed over for vind og vejr og sin lange levetid. Hos TK Tag og Byg har vi stor erfaring med montering af tegltag og bruger kun materialer af høj kvalitet fra velrenommerede producenter.

Vores team af tagdækningsprofessionelle sikrer, at installationen af dit nye tegltag udføres sikkert og effektivt. Vi tager sikkerhed meget alvorligt og sørger altid for at have det nødvendige sikkerhedsudstyr til rådighed under vores arbejde.

Udover montering af tegltag kan vi også hjælpe dig med andre tagdækningsbehov, herunder tagudskiftning, reparation og vedligeholdelse. Vi er også eksperter i installation af andre tagtyper, såsom tagpap, betontag, eternittag og metal tag.

Vi er dedikeret til at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du er tilfreds med resultatet og vil sørge for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Hvis du overvejer at installere et nyt tegltag på dit hjem eller din virksomhed, kan du stole på TK Tag og Byg til at levere den bedste kvalitet og service. Kontakt os i dag for mere information eller for at få et tilbud på dit projekt.

Få et gratis tageftersyn

Tageksperterne hos TK Tag og Byg står klar med råd og vejledning til netop dit projekt

Nyt tag med V. Meyer tegltag

TK Tag og Byg er stolte af at bruge V. Meyer tegltag til vores kunder. V. Meyer er en velrenommeret producent af kvalitetstegl, der er kendt for deres holdbarhed og skønhed. V. Meyer benytter tegltagsten fra Creaton og Meyer-Holsen.

Når du vælger V. Meyer tegltag, kan du være sikker på, at du får en holdbar og pålidelig løsning til dit tag. Deres tegltag har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem til et populært valg for mange hjem og virksomheder.

Hos TK Tag og Byg har vi stor erfaring med montering af V. Meyer tegltag og kan hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit hjem eller din virksomhed. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og sikrer, at installationen udføres sikkert og effektivt.

Udover montering af V. Meyer tegltag kan vi også hjælpe dig med andre tagdækningsbehov, herunder tagudskiftning, reparation og vedligeholdelse. Vi er også eksperter i installation af andre tagtyper, såsom tagpap, betontag, eternittag og metal tag.

Vores team er dedikeret til at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder. Vi tager sikkerhed meget alvorligt og sørger altid for at have det nødvendige sikkerhedsudstyr til rådighed under vores arbejde.

Hvis du overvejer at installere et V. Meyer tegltag på dit hjem eller din virksomhed, kan du stole på TK Tag og Byg til at levere den bedste kvalitet og service. Kontakt os i dag for mere information eller for at få et tilbud på dit projekt.